Algemene voorwaarden

U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop van vleesvandekalverhouder.nl. Alleen vanuit Nederland kan er besteld worden en alleen in Nederland worden de bestelling geleverd. U kunt in het Nederlands uw bestelling plaatsen. Bij het plaatsen van uw besteleenheid dient u naam, adres, woonplaats en postcode en emailadres op te geven.

Uw bestelling kunt u betalen via Ideal, indien u voldaan heeft dan is uw bestelling definitief geworden. U ontvangt na bestelling een bevestiging van uw bestelling via mail.

De bedragen die genoemd worden zijn inclusief btw, verzendkosten worden apart vermeld. Indien het totaalbedrag inclusief btw en verzendkosten is, dan zal dat expliciet worden vermeld.

Via bekendmaking van de actie kunt u de specificaties lezen van de producten. Het kan zijn dat er een termijn wordt gesteld waarbinnen de actie geldt of hoelang het product te bestellen is. Dan wordt dat aangegeven door op=op of een vermelding dat het geldt zolang de voorraad strekt.

Het kalfsvlees wordt vers of bevroren uitgeleverd, al naar gelang het is omschreven in de webshop. Het wordt via een koerier aangeboden. Al het mogelijk wordt gedaan om het product zo snel als mogelijk is vanuit de koeling of diepvries van de producent bij u zo koud mogelijk aan te leveren. Zodra het product is ontvangen dient u er onmiddellijk voor te zorgen dat het in de diepvriezer, bij bevroren producten, dan wel bij vers kalfsvlees het in de koeling of diepvriezer wordt geplaatst.  

De producten worden verkocht door Maatschap E.A. van Dronkelaar en S. Beltman, De Veenhuis 3, 3861 MN Nijkerk, KvK nr 32148663, rekening nummer NL63RABO0358070929, email adres vleesvandekalverhouder@gmail.com  De voornoemde maatschap handelt onder de naam vleesvandekalverhouder.nl

Privacy

Wij zijn ervoor verantwoordelijk om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. Wij willen transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten u hebt ten aanzien van uw eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we u hierover.

 

NAW gegevens

Welke gegevens we van u verwerken is afhankelijk van het contact dat we met u hebben. Wij kunnen uw persoonsgegevens verwerken gericht op verkoopactiviteiten en gebruiken dan uw persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen laten afleveren. Wij gebruiken tenminste een van de volgende gronden voor de verwerking van uw persoonsgegevens. De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst. De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting. De verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang.