Even voorstellen

Hallo, wij zijn Erik van Dronkelaar en William van Roemburg. Wij zijn Kalverhouders op de Veluwe en wij hebben iets voor u! Onze bedrijfsnaam is: vleesvandekalverhouder.nl

Samen hebben wij dit opgericht om kalverhouders in de gelegenheid te stellen om kalfsvlees te verkopen aan bijvoorbeeld familie, vrienden, kennissen, bezoekers, buren, enz.

Kalverhouders krijgen vaak de vraag: waar kan ik kalfsvlees kopen? Want het ligt veelal niet bij de slager of supermarkt. Natuurlijk kunnen wij dan als kalverhouder in een gedeelte van die behoefte voorzien, maar daar blijft het dan vaak bij. Wij zijn immers geen slagerij.

Maar als kalverhouder wil je natuurlijk wel passie en trots uitstralen middels het eindproduct, namelijk kalfsvlees. Je zou het liefst als kalverhouder je eigen kalfsvlees in de schappen zien liggen. Aangezien dit nog steeds niet of nauwelijks gebeurt, gaan wij zelf in deze behoefte voorzien. Het is tijd om de verandering in werking zetten. juist nu, juist in deze tijd.

Vleesvandekalverhouder.nl is ontstaan na de succesvolle (kalfs)vleespakketten actie tijdens de corona uitbraak. De actie was dusdanig succesvol dat wij dachten, dit moeten we voortzetten. Na vele gesprekken met verschillende partijen hebben we nu een hapklare oplossing!

En dat is?

Gestandaardiseerde bevroren kalfsvlees producten van vleesvandekalverhouder.nl!

Leuk, maar wat houdt dat in?

Wij leveren bevroren kalfsvlees producten die geportioneerd verpakt zijn. De verpakking bevat een etiket met daarop alle benodigde informatie. De producten worden geleverd in een makkelijke doos die geschikt is om in de vriezer te bewaren. De producten worden voorzien van een sfeeretiket met tips voor bereiding.

Maar waarom vleesvandekalverhouder?

Wij zijn kalverhouders die een verkoop en inkoop structuur hebben die het voor elke kalverhouder mogelijk maakt om ons eindproduct makkelijk, duidelijk en op een leuke manier aan mensen aan te bieden. Het enige wat de kalverhouder hoeft te doen is zich aan te melden bij vleesvandekalverhouder.nl en van daar uit kan de verkoop beginnen!

Op deze site vindt u een overzicht van de aangesloten kalverhouders. Zij hebben de aangeboden producten op voorraad. Mocht het onverhoopt uitverkocht zijn dat kunnen de kalverhouders hun voorraad op korte termijn weer aanvullen zodat u kunt genieten van een heerlijk stukje kalfsvlees.